Display off centre?

For monitor related issues
Post Reply
Deskchair
Posts: 3
Joined: November 18th, 2013, 1:29 am
Location:

Display off centre?

Post by Deskchair » November 18th, 2013, 4:42 pm

Hi all, I bought an Astro City a few weeks ago with an MV1-C Neo Geo board in it (Nanao MS9-29 monitor), anyway I hadn't used it for about a week and powered it on today and the display was way over to the left cutting off about 2 inches of the picture.
Just wondering if anyone knows what the problem might be.

User avatar
kenth333
Posts: 10
Joined: October 18th, 2013, 11:28 am
Location: Finland
eBay: paavo333
Initials: KEN
Contact:

Re: Display off centre?

Post by kenth333 » November 18th, 2013, 5:20 pm

I'm having the same problem with my cab (crt tv for monitor) and mv1-fzs. Picture shifted to the left ~1-2" and trying to shift it right makes it fold over.
Propably not the same problem as you are having but it'll be nice to see if anyone can provide you with a solution. Maybe it'll fit my problem too. Does yours do this with the mvs only or also other boards and
have you tried adjusting the positioning?

User avatar
yosai
280bpm's too slow
Posts: 3706
Joined: August 17th, 2008, 5:00 pm
Location: London
eBay: yosai

Re: Display off centre?

Post by yosai » November 18th, 2013, 5:30 pm

Deskchair wrote:Hi all, I bought an Astro City a few weeks ago with an MV1-C Neo Geo board in it (Nanao MS9-29 monitor), anyway I hadn't used it for about a week and powered it on today and the display was way over to the left cutting off about 2 inches of the picture.
Just wondering if anyone knows what the problem might be.
You've tried the position controls on the remote board?
[+] Spoiler...
Just checking. :awe:

Deskchair
Posts: 3
Joined: November 18th, 2013, 1:29 am
Location:

Re: Display off centre?

Post by Deskchair » November 18th, 2013, 8:58 pm

kenth333 wrote:I'm having the same problem with my cab (crt tv for monitor) and mv1-fzs. Picture shifted to the left ~1-2" and trying to shift it right makes it fold over.
Propably not the same problem as you are having but it'll be nice to see if anyone can provide you with a solution. Maybe it'll fit my problem too. Does yours do this with the mvs only or also other boards and
have you tried adjusting the positioning?
I only have the one board so I can't test it on anything else.
yosai wrote:
Deskchair wrote:Hi all, I bought an Astro City a few weeks ago with an MV1-C Neo Geo board in it (Nanao MS9-29 monitor), anyway I hadn't used it for about a week and powered it on today and the display was way over to the left cutting off about 2 inches of the picture.
Just wondering if anyone knows what the problem might be.
You've tried the position controls on the remote board?

I haven't yet, I'm pretty new to this (Completely actually) where would I find them?

User avatar
kenth333
Posts: 10
Joined: October 18th, 2013, 11:28 am
Location: Finland
eBay: paavo333
Initials: KEN
Contact:

Re: Display off centre?

Post by kenth333 » November 19th, 2013, 8:04 am


User avatar
yosai
280bpm's too slow
Posts: 3706
Joined: August 17th, 2008, 5:00 pm
Location: London
eBay: yosai

Re: Display off centre?

Post by yosai » November 19th, 2013, 8:17 am

Open up the control panel and look for a PCB like this. Then adjust the H POS.

Image

Post Reply