SOLVED: Power a RingEdge 2 in a Lindbergh

Arcade cabinet hardware and accessories
Post Reply
User avatar
tronbaby
Posts: 10
Joined: October 23rd, 2017, 1:29 pm
Location: United Kingdom
eBay: tronbaby
Initials: LOU

SOLVED: Power a RingEdge 2 in a Lindbergh

Post by tronbaby » January 26th, 2020, 1:06 am

Hi everyone, this might be a naff question, but I'm not familiar with the connectors.
How do I power a RingEdge 2 mobo in a Sega Lindbergh cab? Using the original Lindbergh PSU.
Thanks!

User avatar
tronbaby
Posts: 10
Joined: October 23rd, 2017, 1:29 pm
Location: United Kingdom
eBay: tronbaby
Initials: LOU

Re: SOLVED: Power a RingEdge 2 in a Lindbergh

Post by tronbaby » January 26th, 2020, 6:13 pm

Thanks to a link from Paulie on UKVac... http://www.ukvac.com/forum/lindbergh-ps ... 64094.html

For anyone else trying this. Basically, if you're using a RingEdge inside a Lindbergh cab, you dont need the original PSU.
The RingEdge has a PSU built in, so direct AC to the RingEdge mobo worked and it also has a 14pin ATX DC out which connects to the Lindbergh 14pin ATX cable to power the rest of the cab.
I was thrown as it was slightly unusual having the mobo power the rest of the cab, but it works.

Post Reply