Elegant Way to Connect PC to Arcade?

Arcade cabinet hardware and accessories
Post Reply
User avatar
Deathgaze
Please Continue...
Posts: 6
Joined: August 8th, 2018, 4:02 pm
Location: Victoria, Australia
eBay: deathgaze2
Initials: MAT

Elegant Way to Connect PC to Arcade?

Post by Deathgaze »

I got a New Astro City which I use with a GroovyMAME purpose built PC connected via a JPAC. Just wondering if anybody has any clean and elegant setup for this? All I can think of is opening the main door on the cabinet and having the JAMMA harness stick out, which results in wires all around your feet.

I rather not drill any holes into the cabinets body.
User avatar
trev1976
Posts: 870
Joined: March 30th, 2009, 7:17 pm
Location: Southampton

Re: Elegant Way to Connect PC to Arcade?

Post by trev1976 »

I've got my stepdown wired inside my cab and power the PC from the stepdown via a splitter. Keeps everything inside the cab that way
Check out my "1cc" YouTube Channel
YouTube
User avatar
Sp33dFr34k
Posts: 270
Joined: December 3rd, 2011, 12:27 pm
Location: The Netherlands
eBay: 3d_collector

Re: Elegant Way to Connect PC to Arcade?

Post by Sp33dFr34k »

I have this one inside of the cab on top of the PSU in my NAC :)



Raspberry Pi 3B with heatsinks and custom case from thingyverse

- sound: 3.5mm jack to 2x RCA via the NVS4000
- power: wired gnd and 5v from the psu to micro usb
- video: vga addon, made myself a VGA loom for the MS9
- controls: there's a JVSPAC screwed onto the bottom. I have a dedicated JVS IO wired in the cab
- network: wireless for uploading roms on the fly :)
User avatar
Brettster
Posts: 182
Joined: February 21st, 2015, 10:07 am
Location: Leeds, UK

Re: Elegant Way to Connect PC to Arcade?

Post by Brettster »

I wired a power lead to the backplate in the NAC thar powers the pc, can close the door up then
Looking for More Space!
Post Reply