Page 1 of 1

C120 and New £1 Coin?

Posted: April 11th, 2017, 1:33 am
by idc
Anyone here updated their coin mechs for the new £1 coin?

I have a C120 (with Excel 2.2 credit board) which I'd like to either do myself or have done for me.

Looking for some pointers or recommendations.

Cheers. :awe:

Re: C120 and New £1 Coin?

Posted: April 13th, 2017, 8:25 am
by dj_johnnyg
Found this guy reprogramming on ebay (no idea who it is)
http://www.ebay.co.uk/itm/Coin-Mechs-Re ... 2453932770

These guys are more expensive, but it's not ebay & I've used them for parts in the past:
http://www.swallowam.co.uk/services.php

Re: C120 and New £1 Coin?

Posted: April 13th, 2017, 1:31 pm
by Flinnster
My SR3's are now being left as they are. I'm sticking to 10p coins basically... I live in the 1980's :lol:

Re: C120 and New £1 Coin?

Posted: April 13th, 2017, 6:10 pm
by penrhos
I've set mine to Quarters, 100 Yen coins or tokens - apart from my tabletop as that still takes old 10p.

Re: C120 and New £1 Coin?

Posted: April 14th, 2017, 12:41 am
by dj_johnnyg
Flinnster wrote:My SR3's are now being left as they are. I'm sticking to 10p coins basically... I live in the 1980's :lol:
SR3s are easy to "teach". I've converted my UK mechs to take NZ coinage, and it's a pretty easy thing to do. Shame the C120 isn't as friendly.

Re: C120 and New £1 Coin?

Posted: April 14th, 2017, 1:26 am
by Flinnster
I've got one that won't accept anything after my fiddling, and another that arrived dead. And another that's a reverse config, so chucks accepted coins out of the reject chute.
Oh yes, I ruddy love them SR3s... :oops:

Re: C120 and New £1 Coin?

Posted: April 21st, 2017, 12:26 am
by idc
dj_johnnyg wrote:Found this guy reprogramming on ebay (no idea who it is)
http://www.ebay.co.uk/itm/Coin-Mechs-Re ... 2453932770

These guys are more expensive, but it's not ebay & I've used them for parts in the past:
http://www.swallowam.co.uk/services.php
Perfect, thank you. :)