Street fighter 3 versions.

Coin-operated games and arcades.
User avatar
Jackalus
Please Continue...
Posts: 54
Joined: June 27th, 2011, 9:11 am
Location: Finland
eBay: c0de187

Re: Street fighter 3 versions.

Post by Jackalus » June 21st, 2016, 4:47 pm

I have this for TX2, the HD scaling is very nice :)

FanDabbyDozy
Posts: 3
Joined: June 21st, 2016, 10:21 pm
Location: UK
Initials: A.P

Re: Street fighter 3 versions.

Post by FanDabbyDozy » June 21st, 2016, 10:32 pm

Does it not list the version / region on boot like cps games.

Easy option is darksoft bios.....

User avatar
Jackalus
Please Continue...
Posts: 54
Joined: June 27th, 2011, 9:11 am
Location: Finland
eBay: c0de187

Re: Street fighter 3 versions.

Post by Jackalus » June 22nd, 2016, 1:31 pm

FanDabbyDozy wrote:Does it not list the version / region on boot like cps games.

Easy option is darksoft bios.....
I'll take some video today.

User avatar
Jackalus
Please Continue...
Posts: 54
Joined: June 27th, 2011, 9:11 am
Location: Finland
eBay: c0de187

Re: Street fighter 3 versions.

Post by Jackalus » June 22nd, 2016, 5:38 pm

Looks like this:


There is also various options in the ini, like: HDR, AntiAliasing etc.

User avatar
idc
Posts: 1338
Joined: October 16th, 2008, 9:17 pm
Location: Tamworth, Staffordshire
Initials: IAN
Contact:

Re: Street fighter 3 versions.

Post by idc » July 15th, 2016, 12:45 pm

FanDabbyDozy wrote:Does it not list the version / region on boot like cps games.

Easy option is darksoft bios.....
You can force CD version boards to run in any region, regardless of the cart, by using a modified ISO burned to CD-R to rewrite the SIMMs. It uses unmodified, original working carts and it doesn't break ROM test either. :)

It can also be done with no-CD versions, but the game must be rewritten using a CD version cart.

I'll dig out the disc images if anyone wants them.
ImageImageImageImage
Image

Post Reply