Server Move

New users start here! Introductions, forum information, rules and guidelines.
Forum rules
ArcadeOtaku forum introduction & rules
User avatar
crunchywasp
stompin' an' jumpin'
Posts: 8917
Joined: February 10th, 2012, 2:51 pm
eBay: crunchywasp
Gamertag: crunchywasp
PSN: crunchywasp
Initials: MAK
Location: Fife, Scotland

Re: Server Move

Postby crunchywasp » May 18th, 2015, 7:14 pm

Is there a way to switch to desktop version on a mobile? The thing that's been troubling me a little is that when I search 'unread posts' / 'your posts' etc. on my phone it doesn't display who last posted in each topic and when, only who created the topic and when.

I've never used the mobile version previously so I'm not sure if this was the case pre-update.

:oops:
Image
User avatar
colinmac
Posts: 142
Joined: April 3rd, 2013, 9:28 pm
eBay: Fifeauctions18
Gamertag: colinmac
PSN: colinmac
Initials: COL
Location: Fife, Scotland

Re: Server Move

Postby colinmac » May 18th, 2015, 7:17 pm

You can 'request the desktop version' if you're using Chrome on IOS.

Not sure about Shafario - as I never use it...
User avatar
colinmac
Posts: 142
Joined: April 3rd, 2013, 9:28 pm
eBay: Fifeauctions18
Gamertag: colinmac
PSN: colinmac
Initials: COL
Location: Fife, Scotland

Re: Server Move

Postby colinmac » May 18th, 2015, 7:19 pm

cools wrote:It should do, you might need to clear out your Remember Me tokens (in the user control panel somewhere) though before that will kick in.


Magic - cheers cools - will give that a punt...

Great work tho. Smooth transition... 8-)
User avatar
cools
Armed Police Buttrider
Posts: 13402
Joined: August 17th, 2008, 4:49 pm
eBay: hordarian
Initials: CLS
Location: Wales, United Kingdom
Contact:

Re: Server Move

Postby cools » May 18th, 2015, 7:33 pm

crunchywasp wrote:Is there a way to switch to desktop version on a mobile? The thing that's been troubling me a little is that when I search 'unread posts' / 'your posts' etc. on my phone it doesn't display who last posted in each topic and when, only who created the topic and when.

I've never used the mobile version previously so I'm not sure if this was the case pre-update.

:oops:


The older mobile one worked the same way as this one with regards searches. Just browsing topics shows the last poster, so it should be feasible to change. Best to bug the author on his forum (link at bottom of page) ;)
Image
User avatar
wigsplitta
Savile's alibi
Posts: 1058
Joined: December 11th, 2008, 11:38 am
Location: Fareham / Crawley

Re: Server Move

Postby wigsplitta » May 18th, 2015, 8:13 pm

crunchywasp wrote:Is there a way to switch to desktop version on a mobile?

+1
The new site is looking rather nice 8-)
I've always preferred using the full desktop site tho, not just here, but for every other website i've ever visited.

colinmac wrote:You can 'request the desktop version' if you're using Chrome on IOS.

Sadly, it doesn't work :(
User avatar
crunchywasp
stompin' an' jumpin'
Posts: 8917
Joined: February 10th, 2012, 2:51 pm
eBay: crunchywasp
Gamertag: crunchywasp
PSN: crunchywasp
Initials: MAK
Location: Fife, Scotland

Re: Server Move

Postby crunchywasp » May 18th, 2015, 8:16 pm

Ace, thanks cools, I'll bug the author at some point, maybe.

Thanks too Colin, despite trying Chrome now and again to see if it's improved any (or for occasional incognito browsing 8-) :oops: ) I use Safari 99% of the time and don't really get on with Chrome. I can't see a similar option in Safari to view the desktop version but maybe I'm not looking hard enough or in the right place.
Image
User avatar
colinmac
Posts: 142
Joined: April 3rd, 2013, 9:28 pm
eBay: Fifeauctions18
Gamertag: colinmac
PSN: colinmac
Initials: COL
Location: Fife, Scotland

Re: Server Move

Postby colinmac » May 18th, 2015, 8:20 pm

I had a peek at Safari - couldn't see it either, Soz !
rcantor77
Posts: 105
Joined: February 20th, 2011, 9:38 pm
eBay: rcantor77
Location: Hertfordshire, UK
Contact:

Re: Server Move

Postby rcantor77 » May 18th, 2015, 9:39 pm

Loving the new look... nice work cools. 8-)
Image
Image
User avatar
ReplicaX
Posts: 147
Joined: August 3rd, 2010, 6:20 pm
eBay: xreplica_x
Initials: REP
Location: Boston, MA

Re: Server Move

Postby ReplicaX » May 19th, 2015, 1:33 am

cools wrote:This seems to work well.
Spoiler: show
ReplicaX wrote:
cools wrote:Spoiler I need to have a think about...


This is what I use on my 3.1 forums. No issues.

Code: Select all

[spoiler]{TEXT}[/spoiler]

Code: Select all

<div style="padding: 3px; background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #d8d8d8; font-size: 1em;"><div style="text-transform: uppercase; border-bottom: 1px solid #CCCCCC; margin-bottom: 3px; font-size: 0.8em; font-weight: bold; display: block;"><span onClick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') {  this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = ''; this.innerHTML = '<b>Spoiler: </b><a href=\'#\' onClick=\'return false;\'>hide</a>'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = '<b>Spoiler: </b><a href=\'#\' onClick=\'return false;\'>show</a>'; }" /><b>Spoiler: </b><a href="#" onClick="return false;">show</a></span></div><div class="quotecontent"><div style="display: none;">{TEXT}</div></div></div>


:thumbup:
ImageImage
User avatar
crunchywasp
stompin' an' jumpin'
Posts: 8917
Joined: February 10th, 2012, 2:51 pm
eBay: crunchywasp
Gamertag: crunchywasp
PSN: crunchywasp
Initials: MAK
Location: Fife, Scotland

Re: Server Move

Postby crunchywasp » May 20th, 2015, 5:28 pm

Is it just me or is the hinthint guy hinting more persistently? :hinthint:

Didn't he used to hint 3 times then take a slight pause before hinting again rather than continuously? :hinthint:
Image
User avatar
cools
Armed Police Buttrider
Posts: 13402
Joined: August 17th, 2008, 4:49 pm
eBay: hordarian
Initials: CLS
Location: Wales, United Kingdom
Contact:

Re: Server Move

Postby cools » May 20th, 2015, 6:36 pm

He's gone a bit Carrey
Image

Return to “Insert Coin”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users